VCA VOL online cursus + examen

De VOL-VCA cursus is ook volledig via internet te volgen. Je logt eenvoudig in op onze e-learning vanuit huis of je werk. Direct na betaling ontvang je jouw persoonlijke inlogcode zodat je aan de slag kunt met de voorbereiding op het examen.

Bestel vandaag nog jouw VCA e-learning en start met leren voor het VCA-VOL examen. Het examen wordt op 28 locaties in Nederland afgenomen door een SSVV erkend examenbureau. Schrijf je direct in om de locatie en datum te selecteren waar en wanneer je examen wilt doen.

Inschrijven

De voordelen van de VCA cursus via internet:

  • Geen reistijden en –kosten;
  • Je volgt de cursus in je eigen tempo;
  • Geen verletkosten voor jou of je werknemers;
  • Een hoger slagingspercentage.

Voor wie is de e-learning VCA-VOL?

De cursus VCA-VOL bereidt operationeel leidinggevenden en zzp’ers voor op het examen VCA-VOL. Met het diploma voldoe je aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hierdoor herken je tijdig mogelijke gevaren en voorkom je ongelukken of gezondheidsklachten bij jouw medewerkers. Tevens toon je aan dat je alert bent op de gevolgen van werkzaamheden voor het milieu.

Online cursus

In de online cursus krijg je alle theorie die je nodig hebt om het VCA-VOL examen te behalen. De e-learning bevat tekst, afbeeldingen en video’s. Je krijgt een duidelijke uitleg over de wet- en regelgeving. Maak ook oefenvragen als voorbereiding op het examen. Dit vergroot de kans aanzienlijk dat je in één keer slaagt.

Vanaf 129.-