VCA VOL online cursus + examen

De VOL-VCA cursus is ook volledig via internet te volgen. U logt eenvoudig in op onze e-learning vanuit huis of uw werk. Direct na betaling ontvangt u uw inlogcode zodat u aan de slag kunt met de voorbereiding op uw examen.

De voordelen van de VCA cursus via internet zijn:

  • Geen reistijden en –kosten;
  • U volgt de cursus op uw eigen tempo;
  • Geen verletkosten voor u of uw werknemers;
  • Een hoger slagingspercentage.

Voor wie is de e-learning VCA-VOL?

De cursus VCA-VOL bereidt operationeel leidinggevenden en zzp’ers voor op het examen VCA-VOL. Met het diploma voldoet u aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hierdoor herkent u tijdig mogelijke gevaren en voorkomt u ongelukken of gezondheidsklachten bij uw medewerkers. Tevens toont u aan dat u alert bent op de gevolgen van uw werkzaamheden voor het milieu.

Online cursus

In de online cursus krijgt u alle theorie die u nodig heeft om het VCA-VOL examen te behalen. De e-learning bevat tekst, afbeeldingen en video’s. U krijgt een duidelijke uitleg over de wet- en regelgeving. Maak ook oefenvragen als voorbereiding op uw examen. Dit vergroot de kans aanzienlijk dat u in één keer slaagt.

Bekijk hier de demo: 

Bestel uw online cursus

Bestel vandaag nog uw VCA e-learning en start met leren voor uw VCA-VOL examen. Het examen wordt op 28 locaties in Nederland afgenomen door een SSVV erkend examenbureau. Selecteer hieronder de locatie en datum waar en wanneer u examen wilt doen. Na betaling ontvang u uw inloggegevens. Hiermee kunt u direct starten met de e-learning.

€129 excl BTW