VCA certificaat

VCA certificaat

Iedere kandidaat die slaagt voor het B-VCA of VOL-VCA examen ontvangt het VCA diploma. Dit diploma wordt door een onafhankelijk en door het SSVV erkend examenbureau verstrekt met een geldigheid van 10 jaar. Ook wordt de geslaagde kandidaat geregistreerd in het Centraal Diploma Register: https://www.vca.ssvv.nl/

Met dit VCA certificaat laat je zien dat je over voldoende kennis beschikt rondom VCA en op basis hiervan veilig jouw werk kunt uitvoeren. Steeds meer organisaties stellen het VCA certificaat verplicht voor medewerkers.

Als voorbereiding op het VCA examen is het verstandig om de VCA cursus te volgen of je middels het VCA boek of de VCA online cursus voor te bereiden op het VCA examen. VCAcursus.nl biedt ook pakketten aan tegen een scherpe prijs om te zorgen dat je goed en snel je VCA certificaat behaalt, kies hier jouw VCA cursus.

Mocht je je VCA certificaat kwijt zijn dan is het sinds 2009 helaas niet meer mogelijk om een duplicaat aan te vragen, wel is het mogelijk om een duplicaat pas aan te vragen. Neem hiervoor contact op met onze customer support via 070-2045102 of info@vcacursus.nl.