VCA anderstalig

VCACursus.nl biedt je in veel gevallen de mogelijkheid om in je eigen taal te leren en examen te doen. Zo kan de klassikale cursus al in het Engels, Pools, Turks en Hongaars worden georganiseerd. Ook is het VCA lesboek in veel talen beschikbaar.

Het B-VCA examen kan in vrijwel alle Europese talen worden afgenomen. Het examenbureau kan examens verzorgen in o.a:

Arabisch (op aanvraag) Italiaans (op aanvraag) Roemeens
Duits Litouws Russisch
Engels Nederlands Spaans
Frans Pools Slowaaks (op aanvraag)
Hongaars Portugees Turks

 

Het VOL-VCA examen kan alleen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans worden afgenomen.

VCA Engels
De VCA cursus kan volledig in het Engels worden georganiseerd. De cursisten ontvangen Engelstalige lesboeken, de docent spreekt Engels en heeft een Engelstalige presentatie en het examen is in de Engelse taal. De VCA cursus Engels wordt in-company georganiseerd. Lees in het Engels over VCA Engels.
VCA Pools
De VCA cursus kan volledig in het Pools worden georganiseerd. De cursisten ontvangen Poolse lesboeken, de docent spreekt (native) Pools en heeft een Poolse presentatie en het examen is in de Poolse taal. De VCA cursus Pools wordt in-company georganiseerd. Lees in het Pools over VCA Pools.
VCA Turks
De VCA cursus kan volledig in het Turks worden georganiseerd. De cursisten ontvangen Turkse lesboeken, de docent spreekt (native) Turks en heeft een Turkse presentatie en het examen is in de Turkse taal. De VCA cursus Turks wordt in-company georganiseerd. Lees in het Turks over VCA Turks.

 

Schrijf je in voor anderstalige cursussen door met ons contact op te nemen via 070-2045102 of via onderstaande knop.