CBT examen

VCAcursus.nl biedt u de mogelijk om door heel Nederland op één van onze 28 locaties examen te doen. Op deze manier is er altijd een VCA examen bij u in de buurt!

Naast de normale VCA examens biedt VCAcursus.nl digitale examens aan, dit worden CBT examens genoemd. In de cursuskalender kunt u zien welke examens via deze methode worden afgenomen.

De CBT examens worden afgenomen met behulp van computers waarbij de vragen één voor één worden getoond en u antwoord kunt geven, geheel in uw eigen tempo gedurende de examentijd. Zodra u het examen heeft afgerond ziet u de voorlopige uitslag.

Het VCA examen wordt afgenomen door een SSVV gecertificeerd examenbureau en is gebaseerd op de officiele landelijke eindtermen. Om u goed voor te bereiden op het VCA examen bieden u mogelijkheden aan voor zelfstudie of een klassikale VCA cursus.

Hieronder treft u een overzicht aan van de beschikbare locaties en de bijbehorende prijzen. De prijzen zijn exclusief BTW en inclusief het VCA examen, VCA certificaat en pasje in creditcard formaat.