CBT examen

VCAcursus.nl biedt jou de mogelijk om door heel Nederland op één van onze 28 locaties examen te doen. Op deze manier is er altijd een VCA examen bij jou in de buurt!

Naast de normale VCA examens biedt VCAcursus.nl digitale examens aan, dit worden CBT examens genoemd. In de cursuskalender kan je zien welke examens via deze methode worden afgenomen.

De CBT examens worden afgenomen met behulp van computers waarbij de vragen één voor één worden getoond en je antwoord kunt geven, geheel in jouw eigen tempo gedurende de examentijd. Zodra jij het examen hebt afgerond ziet je de voorlopige uitslag.

Het VCA examen wordt afgenomen door een SSVV gecertificeerd examenbureau en is gebaseerd op de officiële landelijke eindtermen. Om je goed voor te bereiden op het VCA examen bieden we mogelijkheden aan voor zelfstudie of een klassikale VCA cursus.

Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare locaties en de bijbehorende prijzen. De prijzen zijn exclusief BTW en inclusief het VCA examen, VCA certificaat en pasje in creditcard formaat.