Mededeling: De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCACursus.
Het laatste nieuws hierover vindt u hier!

VCA cursus in Emmen

VCACursus.nl organiseert regelmatig een VCA cursus in Emmen. Deze plaats in Drenthe is ook goed bereikbaar voor cursisten uit o.a. Klazienaveen, Hoogeveen, Dalen, Coevorden, Hardenberg, Stadskanaal, Ter Apel, Borger en Assen.

Fletcher Hotel-Restaurant Emmen
Van Schaikweg 55
7811 HN
EMMEN
Plan route
Fletcher Hotel By Zoo Emmen
Willinkplein 42
7811 DD
EMMEN
Plan route
Cursussen bekijken

Basis VCA cursus

De klassikale VCA basis opleidingen worden gegeven door een ervaren trainer. De groepsgrootte is maximaal 25 personen zodat de cursisten optimale aandacht krijgen en de lesstof goed kan worden uitgelegd. De cursus begint om 08.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.30 uur wordt het VCA examen afgenomen door een erkend examenbureau.

VOL-VCA cursus

De VOL-VCA cursus start gelijktijdig met de Basis VCA cursus, van VOL-VCA cursisten wordt gevraagd om thuis een deel van de leerstof voor te bereiden. Op deze wijze is het mogelijk om tijdens de cursusdag vragen te stellen en het overige deel van de stof door te nemen, en zo goed voorbereid aan het officiële VOL-VCA examen te beginnen. De tijden van de cursus en het examen zijn gelijk aan de tijden van Basis VCA.

Kijk bij het cursusoverzicht voor de actuele scherpe tarieven. Deze tarieven zijn inclusief locatiekosten (inclusief koffie, thee en lunch), het examen en indien geslaagd een certificaat met handig pasje in creditcard formaat. VOL-VCA kandidaten ontvangen vooraf een e-learning waarmee ze het VOL-VCA deel van de lesstof voorbereiden.

Cursussen in Emmen

Bekijk welke cursussen beschikbaar zijn in Emmen

Cursus en examen

VCA VOL

Bereid u in 1 dag voor op uw VCA examen onder begeleiding van onze professionele docent.

Vanaf
234,-

Cursus en examen

VCA Basis

In 1 dag klaar voor jouw VCA examen met onze professionele docent.

Vanaf
234,-