VCA cursus in Amersfoort

VCACursus.nl organiseert regelmatig een VCA cursus in Leusden en Amersfoort. Deze steden in de provincie Utrecht zijn ook goed bereikbaar voor deelnemers uit o.a. Soest, Barneveld, Baarn, Zeist en Woudenberg.

Campanile Amersfoort
De Brand 50
3823 LM
Amersfoort
Plan route
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22
3824 MX
Amersfoort
Plan route
Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort
Philipsstraat 18
3833 LC
Amersfoort (Leusden)
Plan route
Cursussen bekijken

Basis VCA cursus

De klassikale VCA basis opleidingen worden gegeven door een ervaren trainer. De groepsgrootte is maximaal 25 personen zodat de cursisten optimale aandacht krijgen en de lesstof goed kan worden uitgelegd. De cursus begint om 08.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.30 uur wordt het VCA examen afgenomen door een erkend examenbureau.

VOL-VCA cursus

Onze VOL-VCA cursus start gelijktijdig met de Basis VCA cursus, van VOL-VCA cursisten wordt gevraagd om vooraf een deel van de leerstof voor te bereiden. Op deze wijze is het mogelijk om tijdens de cursusdag vragen te stellen en het overige deel van de leerstof door te nemen, en zo goed voorbereid aan het officiële VOL-VCA examen te beginnen. De tijden van de cursus en het examen zijn gelijk aan de tijden van Basis VCA.

Kijk bij het cursusoverzicht voor de actuele scherpe tarieven. Deze tarieven zijn inclusief locatiekosten (inclusief koffie, thee en lunch), het examen en indien geslaagd een certificaat met handig pasje in creditcard formaat. VOL-VCA kandidaten ontvangen vooraf een e-learning waarmee ze het VOL-VCA deel van de lesstof voorbereiden.

Cursussen in Amersfoort

Bekijk welke cursussen beschikbaar zijn in Amersfoort

Cursus + examen

VCA Basis

In 1 dag klaar voor jouw VCA examen met onze professionele docent.

Vanaf
234,-
» Meer informatie

Cursus + examen 1 dag

VCA VOL

Bereid je in 1 dag voor op jouw VCA VOL examen onder begeleiding van onze professionele docent.

Vanaf
234,-
» Meer informatie