VCA cursus in Arnhem

VCACursus.nl organiseert regelmatig een VCA cursus in Rheden, dichtbij Arnhem. Deze plaats in Gelderland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit o.a. Oostervoort, Westervoort, Huissen, Velp, Wageningen, Nijmegen, Veenendaal en Zutphen.

De Stek
Rijksweg 53
6921 AC
Duiven (Arnhem)
Plan route
Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze
Wolfhezerweg 17
6874 AA
Wolfheze
Plan route
Cursussen bekijken

Basis VCA cursus

De klassikale VCA basis opleidingen worden gegeven door een ervaren trainer. De groepsgrootte is maximaal 25 personen zodat de cursisten optimale aandacht krijgen en de lesstof goed kan worden uitgelegd. De cursus begint om 08.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.30 uur wordt het VCA examen afgenomen door een erkend examenbureau.

VOL-VCA cursus

De VOL-VCA cursus start gelijktijdig met de Basis VCA cursus, van VOL-VCA cursisten wordt gevraagd om thuis een deel van de leerstof voor te bereiden. Op deze wijze is het mogelijk om tijdens de cursusdag vragen te stellen en het overige deel van de stof door te nemen, en zo goed voorbereid aan het officiële VOL-VCA examen te beginnen. Van 16.30 uur tot 17.30 uur heeft u de mogelijkheid om enkele proefexamens te maken, daarna start het examen wat duurt tot 19.15 uur (105 minuten).

Kijk u bij het cursusoverzicht voor de actuele scherpe tarieven. Deze tarieven zijn inclusief locatiekosten (inclusief koffie, thee en lunch), het examen en indien geslaagd het VCA diploma met handig pasje in creditcard formaat. VOL-VCA kandidaten ontvangen vooraf een e-learning waarmee ze het VOL-VCA deel van de lesstof voorbereiden.

Cursussen in Arnhem

Bekijk welke cursussen beschikbaar zijn in Arnhem

E-learning en examen

VCA VOL

Leer in jouw tempo waar en wanneer je maar wilt met de online VCA cursus!

Vanaf
129,-

E-learning en examen

VCA Basis

Leer in jouw tempo waar en wanneer je maar wilt met de online VCA cursus!

Vanaf
129,-

Boek en examen

VCA Basis

Studeer in uw tempo met het meest recente VCA boek en neem deel aan een examen bij u in de buurt.

Vanaf
98,-

Boek en examen

VCA VOL

Studeer in jouw tempo met het meest recente VCA boek en neem deel aan een examen bij jou in de buurt.

Vanaf
98,-