VCA cursus in Zwolle

VCACursus.nl organiseert regelmatig een VCA cursus in Zwolle. Deze stad in Overijssel is ook goed bereikbaar voor cursisten uit o.a. Deventer, Meppel, Nunspeet, Hoogeveen, Oldebroek, Apeldoorn, Dronten, Dalfsen, Kampen, Epe, Berkum, Hattem, Olst en Wapenveld.

BCN
Lübeckplein 21
8017 JZ
Zwolle
Plan route
Hogeschool Windesheim
Campus 2-6
8017 CA
Zwolle
Plan route
Cursussen bekijken

Basis VCA cursus

De klassikale VCA basis opleidingen worden gegeven door een ervaren trainer. De groepsgrootte is maximaal 25 personen zodat de cursisten optimale aandacht krijgen en de lesstof goed kan worden uitgelegd. De cursus begint om 08.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.30 uur wordt het VCA examen afgenomen door een erkend examenbureau.

VOL-VCA cursus

De VOL-VCA cursus start gelijktijdig met de Basis VCA cursus, van VOL-VCA cursisten wordt gevraagd om thuis een deel van de leerstof voor te bereiden. Op deze wijze is het mogelijk om tijdens de cursusdag vragen te stellen en het overige deel van de stof door te nemen, en zo goed voorbereid aan het officiële VOL-VCA examen te beginnen. De tijden van de cursus en het examen zijn gelijk aan de tijden van Basis VCA.

Kijkt u bij het cursusoverzicht voor de actuele scherpe tarieven. Deze tarieven zijn inclusief locatiekosten (inclusief koffie, thee en lunch), het examen en indien geslaagd het VCA diploma met handig pasje in creditcard formaat. VOL-VCA kandidaten ontvangen vooraf een e-learning waarmee ze het VOL-VCA deel van de lesstof voorbereiden.

Cursussen in Zwolle

Bekijk welke cursussen beschikbaar zijn in Zwolle

E-learning en examen

VCA VOL

Leer in jouw tempo waar en wanneer je maar wilt met de online VCA cursus!

Vanaf
129,-

Boek en examen

VCA Basis

Studeer in uw tempo met het meest recente VCA boek en neem deel aan een examen bij u in de buurt.

Vanaf
98,-

Boek en examen

VCA VOL

Studeer in jouw tempo met het meest recente VCA boek en neem deel aan een examen bij jou in de buurt.

Vanaf
98,-

E-learning en examen

VCA Basis

Leer in jouw tempo waar en wanneer je maar wilt met de online VCA cursus!

Vanaf
129,-