Mededeling: De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCACursus.
Het laatste nieuws hierover vindt u hier!

VCA cursus in Alkmaar

VCACursus.nl organiseert regelmatig een VCA cursus in Heiloo, dichtbij Alkmaar. Deze stad centraal in Noord-Holland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit o.a. Den Helder, Velsen, Beverwijk, IJmuiden, Haarlem, Zandvoort, Heerhugowaard, Zaanstad, Heemskerk, Bloemendaal, en Castricum.

Cursussen bekijken

Basis VCA cursus

De klassikale VCA basis opleidingen worden gegeven door een ervaren trainer. De groepsgrootte is maximaal 25 personen zodat de cursisten optimale aandacht krijgen en de lesstof goed kan worden uitgelegd. De cursus begint om 08.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.30 uur wordt het VCA examen afgenomen door een erkend examenbureau.

VOL-VCA cursus

Onze VOL-VCA cursus start gelijktijdig met de Basis VCA cursus, van VOL-VCA kandidaten wordt gevraagd om vooraf een deel van de leerstof voor te bereiden middels e-learning. Op deze wijze is het mogelijk om tijdens de cursusdag vragen te stellen en het overige deel van de stof door te nemen, en zo goed voorbereid aan het officiële VOL-VCA examen te beginnen. De tijden van de cursus en het examen zijn gelijk aan de tijden van Basis VCA.

Kijk bij het cursusoverzicht voor de actuele scherpe tarieven. Deze tarieven zijn inclusief locatiekosten (inclusief koffie, thee en lunch), het examen en indien geslaagd het VCA diploma met handig pasje in creditcard formaat. VOL-VCA kandidaten ontvangen vooraf een e-learning waarmee ze het VOL-VCA deel van de lesstof voorbereiden.

Cursussen in Alkmaar

Bekijk welke cursussen beschikbaar zijn in Alkmaar