VCACursus verzet cursussen in verband met coronavirus

VCACursus volgt het advies van het RIVM en verplaatst (uiteraard kosteloos) alle cursussen en examens (open inschrijving én incompany) die gepland stonden tussen nu en in ieder geval 6 april. Zou u gedurende deze periode een cursus volgen of examen doen? Kies in de cursuskalender een nieuwe datum en geef die per mail door aan VCACursus. U hoeft zich niét opnieuw via de site in te schrijven!

Stap 1: Kies een nieuwe datum

In de cursuskalender kunt u vanaf nu cursussen en examens boeken die plaatsvinden ná 6 april aanstaande. Kies in de cursuskalender een datum en locatie en geef die per mail door aan VCACursus (stap 2). Opnieuw inschrijven via de site is niet nodig, dat regelen wij voor u!

Stap 2: Geef nieuwe datum per mail door aan VCACursus

Stuur een mail aan info@vcacursus.nl en vermeld daarin de nieuwe datum en locatie. Vergeet niet om hierin ook uw naam en geboortedatum te vermelden! Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en de nieuwe datum per mail aan u bevestigen.

Geen cursus/examen geboekt, maar dat binnenkort wel van plan?

Had u nog geen cursus of examen bij ons gepland, maar bent u wél van plan om binnenkort uw VCA-certificaat te behalen? Als u een VCA-cursusboek + examen of VCA e-learning + examen boekt zónder examendatum, kunt u zich alvast voorbereiden en bent u er klaar voor zodra de VCA-examens weer plaatsvinden.

Meer informatie

Heeft u vragen over het verzetten van cursussen en examens? Stuur die naar onze klantenservice via info@vcacursus.nl