Mededeling: De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCACursus.
Het laatste nieuws hierover vindt u hier!

Meest gestelde vragen rondom maatregelen tegen het coronavirus

Laatste update: 22 juni 2021

De uitbraak van het coronavirus raakt ook de dienstverlening van VCACursus.nl. Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden:

Gaan de cursussen en examens door?
Alle cursus- en examenlocaties in Nederland zijn open voor het organiseren van klassikale cursussen en examens. In de cursuskalender vind je een overzicht van alle locaties en kan je direct je cursus en/of examen boeken.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de cursussen die doorgaan veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM verlopen?
We volgen altijd de richtlijnen van het RIVM. Zo zitten de cursisten en docenten altijd op 1,5 meter van elkaar en worden cursuslokalen en -materialen gedeinfecteerd. Ook wordt gewerkt volgens het coronaprotocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Is het dragen van een mondkapje tijdens de cursussen verplicht?
Met de meest recente versoepelingen van de maatregelen tegen het coronavirus is het dragen van een mondkapje niet langer verplicht tijdens de cursussen, tenzij de basisregel 1,5 meter afstand houden niet gehanteerd kan worden. Op alle locaties zitten cursisten en docenten altijd op minimaal 1,5 meter van elkaar in de cursuslokalen.

Wat doe ik als ik me vóór de cursus niet lekker voel?
Met gezondheidsklachten kan je niet naar de cursus komen. Wij werken met een omboekgarantie, dat betekent dat je jouw deelname tot 24 uur voor de cursus zonder kosten kunt verzetten.

Is het mogelijk om online examen te doen?
Nee, het is niet mogelijk om een online examen te doen.

Is het mogelijk om een cursus om te zetten naar een e-learning?
Het is zeker mogelijk om een cursus om te zetten naar een e-learning. Je ontvangt geen restitutie voor het prijsverschil.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 070 204 5102 of via het e-mailadres info@vcacursus.nl